Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Ladies Night; Girl on the train

Tijdens de Ladies Night op donderdag 6 oktober viel de stroom uit, vandaar nog een keer in de herkansing.
In The Girl On The Train, gebaseerd op de wereldwijde succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins, zien we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit…

Maandag 24 oktober, aanvang 20.00 uur. De entree kost € 11,50.


Saluut aan de veteranen

Stichting Veteranen Duin- en Bollenstreek houdt op 13 oktober een concert "Saluut! Een groet aan de veteranen" uitgevoerd door de zangeres Renee van Bavel en de Fanfare Bereden Wapens van de Landmacht. Zangeres Renee van Bavel brengt met dit concert een prachtige muzikale ode aan de veteranen.
Er worden twee concerten gegeven, om 15.00 uur en om 20.00 uur. Voor veteranen en hun partner is de voorstelling gratis.

Donderdag 13 oktober, aanvang 20.15 uur. Entree: € 10,-.


Emilio Guzman – Alle mensen verzamelen

Vaak als Emilio hardop droomt wordt hij afgedaan als fantast. Dan vallen mensen hem lastig met onderwerpen als crisis, met cijfers en met financiële haalbaarheid. Saai! Als hij inmiddels niet in slaap is gevallen, dan is hij wel weer in zijn eigen fantasie verdwenen. Maar op het podium is alleen Emilio aan het woord. Daar kunnen saaie mensen hem niet onderbreken. De fantast gaat los! En met een beetje fantasie lost hij daarbij alle wereldproblemen in één keer op.

Dinsdag 25 oktober, aanvang 20.15 uur. Entree: € 18,-.