De VVD hield de maandelijke borrel bij Noort Interieur. | Foto: Wim Siemerink
De VVD hield de maandelijke borrel bij Noort Interieur. | Foto: Wim Siemerink Foto: Cor de Mooy

VVD Noordwijk op bedrijfsbezoek bij Noort Interieur

borrel n Noort Interieur gevestigd op 's Gravendijck bood gastvrijheid tijdens de maandelijkse borrel van de VVD Noordwijk. In de indrukwekkende Minotti Concept Store werden zo'n 40 gasten verwelkomt. Onder hen de kersverse wethouder van Noordwijkerhout Martijn Bilars

De VVD Noordwijk bezoekt met hun maandelijkse bijeenkomst diverse toplocaties. Deze keer dus de Minotti concept store. Eigenaar Nico van Duijn van Noort Interieur bleek naast een voortreffelijk gastheer ook een plezierige spreker. Die uitleg gaf over de manier waarop hij zijn producten in de markt zet. Maar ontvouwde daarbij ook grootse plannen. De gunstige ligging tussen Amsterdam en Den Haag brengt verrassend genoeg veel belangstelling vanuit die steden. Veel landelijk opererende architecten weten inmiddels de weg naar Noordwijk te vinden. Trots sprak hij over zijn exclusieve dealerschap in Nederland met deze Minotti concept store. Van Duijn zei te bruisen van ambitie en te willen uitbreiden naar een totaalconcept waarbij de volledige inrichting van huis en bedrijf in dezelfde sfeer vol beleving kan worden aangeboden.

Voorzitter Björn Eussen kon melden dat de diverse campagnes alle aandacht gaan krijgen. Fractievoorzitter Roberto ter Hark kon hierna toch niet nalaten even de lokale politiek op de korrel te nemen. Hij constateerde bij de huidige coalitie struisvogelpolitiek. Maar stelde vast dat de tactiek van struisvogels, namelijk je kop in het zand steken, hard trappen naar je vermeende belagers en hard wegrennen wanneer er problemen zijn geen enkel rendement oplevert voor de Noordwijkers. Daarbij hekelde de gedachte dat het onwillige Katwijk toch nog was over te halen om de samenwerking met Noordwijk en Noordwijkerhout aan te gaan.