Rob Leeuwenburg, Gerben van Duin en Willem Schrama openen  Nachtkust Slaapcomfort. | Foto Joke van der Zanden
Rob Leeuwenburg, Gerben van Duin en Willem Schrama openen Nachtkust Slaapcomfort. | Foto Joke van der Zanden Foto: Cor de Mooy

Nachtkust slaapcomfort officieel geopend

opening n Op zaterdag 24 september opende wethouder Gerben van Duijn samen met de eigenaren, Willem Schrama en Rob Leeuwenburg de nieuwe beddenspeciaalzaak 'Nachtkust' in de Hoofdstraat.

Door Joke van der Zanden

Wanneer men de stijlvol ingerichte, ruime winkel binnenstapt, wordt u vriendelijk ontvangen door Nicoline, Mirjam, Simone of Willem. Zij geven professioneel en passend advies op het gebied van slapen. Ook bieden zij oplossingen voor mensen met slaapproblemen.

"We verkopen kwaliteitsmerken, onder andere het bekende merk Auping, maar ook Serta. Serta is een kwalitatief sterk Amerikaans merk dat veelal te vinden is in vijfsterren hotels. Tevens vindt u een het assortiment bedden van het merk Revor en de meest recente toevoeging zijn de matrassen van Mline. Daarnaast zijn de zeer luxe, handgemaakte bedden van Styledecor bij Nachtkust verkrijgbaar. Wij verkopen bedden in alle prijsklassen. De bedden en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd door een professioneel bedrijf. Het werven van tevreden klanten is onze grootste prioriteit, daarom bieden wij omruilgarantie. Dit houdt in dat wanneer het gekochte matras niet bevalt, het binnen 90 dagen na aankoop mag worden omgeruild," vertelt eigenaar Willem Schrama.

Nachtkust Slaapcomfort heeft een ruim assortiment dekbedovertrekken, waaronder de ontwerpen van Monique des Bouvrie, Essenza, Beddinghouse & Kardol Verstraten. Het badtextiel is van het hoogwaardige merk Vossen.

Auping en Mline bieden een grote collectie kussens aan, dit zijn zowel synthetische kussens als kussens met de fijnste dons. U kunt de slaapkamer compleet maken met unieke accessoires op het gebied van lifestyle en verlichting. Loop gerust even binnen.


Muziek in Jeroen start nieuw seizoen

barok n De serie zondagmiddagconcerten van Muziek in Jeroen start op 2 oktober met een onvervalst Barokconcert door het Ensemble La Corella. La Corella bestaat uit drie zeer getalenteerde musici, allen cum laude afgestudeerd aan het conservatorium: Liga Vilmane op clavecimbel, Femke Huizinga op barokviool en Kim Stockx op dulciaan.

De titel van hun programma is Instrumentale Pioniers, hetgeen inhoudt dat bezoekers van het concert worden meegenomen op een ontdekkingsreis, op zoek naar de bronnen van de sonate. De programmering van La Corella is fris en verrassend, altijd op zoek naar diversiteit en verbanden. De mondelinge toelichtingen maakt het concerten tot een unieke en levendige ervaring.

Muziek in Jeroen heeft dit najaar nog meer toppers op het programma staan. Zo zijn op zondag 30 oktober de fluitsonates van Beethoven te beluisteren, uit te voeren door het zeer gelauwerde duo Raymond Honing, dwarsluit en Ursula Dütschler, piano.
Het jaar wordt afgesloten met een waar spektakelstuk. Sopraan Johannette Zomer en het Tulipa Consort laten de bezoekers op 27 november kennismaken met de religieuze werken van Antonio Vivaldi, de Rode Priester uit Venetië. Voor statige kerkmuziek hoeft niemand bang te zijn; bij Vivaldi zijn drama en emotie nimmer uitgesloten.

Het concert op zondag 2 oktober begint om 15.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 15,- Vrienden van Muziek in Jeroen krijgen op alle kaarten die ze kopen € 5,- korting. In de pauze wordt er gratis wijn en fris geschonken in het koor van de kerk.
De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Theater de Muze of via www.demuzenoordwijk.nl

 | Foto: PR