De Dynamic Blues Band trapt af tijdens het indoor popfestival Binnenin! | Foto: PR
De Dynamic Blues Band trapt af tijdens het indoor popfestival Binnenin! | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Indoor muziekfestival in sporthal van SJC

Popfestival n Op zaterdag 24 september organiseert House of Music samen met Poppodium Noordwijk voor de eerste keer het indoor muziekfestival: Binnenin! Een avond vol muzikale hoogstandjes die plaatsvindt in de SJC-hal aan de Lageweg.

Om 20.00 uur zal een band gevormd door House of Music-studenten de avond openen. Deze leerlingen gooiden hoge ogen op de laatste Perform Night (de voorspeelavond van House of Music die twee keer per jaar plaatsvindt) en zullen ook nu zorgen voor een aangename verrassing van nieuw talent!

Dynamite Blues Band

Daarna zal de Dynamite Blues Band spelen die zaterdag 10 september nog haar nieuwe album uitbracht en meer dan vijfhonderd man op de been bracht met de lancering hiervan in Lisse. De band die na het uitbrengen van het eerste album al werd uitgenodigd op vele grote (blues)festivals en ook live te zien was bij De Wereld Draait Door.

The Reservoir Dogs Band

Na de Dynamites is het tijd voor de weergaloze show van The Reservoir Dogs Band. Deze band, bestaande uit zes mannen en een bloedmooie zangeres, moet je absoluut een keer live gezien hebben. De band neemt je mee in een avontuur door het landschap van de films van Quentin Tarantino. Met de muziek, de performance en filmbeelden is dit zoveel meer dan een "bandje kijken". Het is theater en een absoluut uitzinnige live ervaring.

Mojo Man

De avond wordt afgesloten door het eigenzinnige Mojo Man. Mojo Man bestaat uit 9 muzikanten waaronder een 5 man sterke blazerssectie en samen zetten zij een overweldigende sound neer. Invloeden van hun grote helden als Jimi Hendrix, Otis Redding, en Rolling Stones zijn duidelijk hoorbaar. Werkelijk een spectaculair muziekfestijn om de avond in stijl mee af te sluiten!

Noordwijk Binnenin! op zaterdag 24 september, aanvang 20.00 uur in de SJC-sporthal aan de Lageweg 6. De entree bedraagt € 5,-.