Afbeelding
Foto: PR

Gratis concert voor veteranen uit de Duin- en Bollenstreek

concert n Stichting Veteranen Duin- en Bollenstreek organiseert op 13 oktober het concert "Saluut! Een groet aan de veteranen", uitgevoerd door de zangeres Renee van Bavel en de Fanfare Bereden Wapens van de Landmacht. Zangeres Renee van Bavel brengt met dit concert een prachtige muzikale ode aan de veteranen.

Voor veteranen en hun partner is de voorstelling gratis. Er worden twee concerten gegeven, om 15.00 uur en om 20.00 uur. Kaarten voor beide voorstellingen zijn verkrijgbaar via theater "De Muze" in Noordwijk op vertoon van uw veteranenpas of door middel van het opgeven van uw veteranen registratienummer. Dit kan ook per e-mail. Stuur daarvoor een mail naar balie@demuzenoordwijk.nl onder vermelding van uw veteranen registratienummer en het land van uitzending. Vermeld hierbij voor welk tijdstip u kaarten wilt ontvangen. Let op vol is vol. Het toewijzen van kaarten gaat op volgorde van binnenkomst van de aanvragen.

Voor belangstellende niet- veteranen kosten de kaarten € 10,-, dat ten goede komt aan het veteranen ontmoetingscentrum in de Duin- en Bollenstreek.

nobelprijs

Na afloop van de avondvoorstelling zal de UN draaginsigne Nobelprijs aan een aantal veteranen worden uitgereikt. Veteranen die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen dit kenbaar maken bij de stichting Veteranen Duin- en Bollenstreek, via e-mail aan info@vocdb.nl, per telefoon 0653155589 of via het Veteraneninstituut www.VI.nl.

Kaarten kunnen worden besteld aan de balie, via telefoon 071 3646226 of via www.demuzenoordwijk.nl