Afbeelding

Wie verdient een Noordwijk cadeaubon?

Algemeen

Noordwijk maakt zich op voor een hartverwarmende winter. Waar we binnen de mogelijkheden genieten van een heerlijke lunch, sfeervol verlichte winkelstraten, hartverwarmende initiatieven, een culturele activiteit of een stevige wandeling in de frisse buitenlucht met daarna een warme chocolademelk. Waarbij we vooral genieten van elkaar.

Juist in deze tijd is aandacht zo belangrijk. We zijn er voor elkaar, we doen graag iets terug voor elkaar en we geven aan elkaar. Daarom mag jij deze weken een Noordwijk cadeaubon weggeven aan iemand die dat zozeer heeft verdiend.

De Noordwijk cadeaubon koop je en geef je uit in Noordwijk en Noordwijkerhout, waarmee de lokale ondernemer wordt gesteund. Een initiatief van de winkeliersverenigingen in Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee en KHN afdeling Noordwijk. Noordwijk Marketing stelt een aantal Noordwijk cadeaubonnen van € 50 beschikbaar aan mensen die een extra schouderklopje verdienen, een steuntje in de rug of een hartverwarmend bedankje. En jij mag bepalen wie dat zijn.

Jij mag aan ons aangeven wie de Noordwijk cadeaubon verdient. Dat doe je door de social media kanalen van Noordwijk Marketing @visitnoordwijkholland (Facebook en Instagram) te volgen en de komende weken in de gaten te houden. Tag in een reactie onder het bericht de persoon die jij de Noordwijk cadeaubon gunt en waarom. Je mag de reactie ook per e-mail sturen naar info@noordwijk.info. Wie weet maak jij dan iemand nog voor deze kerst heel erg blij.

Natuurlijk is het geven van de Noordwijk cadeaubon altijd een goed idee. De Noordwijk cadeaubon is in Noordwijk en Noordwijkerhout verkrijgbaar bij De Haan reisbureau, Sigarenmagazijn Barnhoorn en Vink Multimedia en inwisselbaar bij zowel winkels als horeca.

Uit de krant