Raymond Honing en Ursula Dütschler.
Raymond Honing en Ursula Dütschler. Foto: PR

Bach en Zonen in de Oude Jeroenskerk

zondag 24 oktober 2021 15:00

Op zondag 24 oktober geven Ursula Dütschler op fortepiano en Raymond Honing op traverso bij Muziek in Jeroen een kijkje in de muzikale keuken van de familie Bach, met sonates van vader Johann Sebastian en zijn beroemdste twee zonen Carl Philipp Emanuel en Johann Christian.

De Zwitserse Ursula Dütschler en begon op vijfjarige leeftijd met het spelen van klavecimbel. Zij treedt en trad op met orkesten waaronder het Combattimento Consort Amsterdam, het, Orchestre de Chambre de Lausanne, het Orquesta National de Barcelona y de Catalunia en het Württembergisches Kammerorchester

Raymond Honing combineerde drie studies aan het Conservatorium van Amsterdam: fluit, traverso en kamermuziek. Hij won, won verschillende prijzen op kamermuziekconcoursen zoals het “Wettbewerb für Junge Kultur” in Düsseldorf en het Van Wassenaer Concours.

De laatste jaren treedt Raymond geregeld op met Ursula Dütschler. In 2017 brachten zij samen een CD uit met sonates van Ludwig van Beethoven. Deze CD werd door Luister met een 9 en door het Italiaanse vakblad Amadeus met vijf sterren beoordeeld.

Het concert in de Oude Jeroenskerk begint op 24 oktober om 15.00 uur. Kaarten kosten €15,00 (Vrienden en hun gasten betalen €12,50) en zijn te koop via www.muziekinjeroen.nl. In de kerk is plaats voor ongeveer 150 mensen.

Locatie