Afbeelding
Foto: pr.

Webinar: Hoe help je je kind een scheiding door?

Zorg & Welzijn Kort nieuws

Regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar aan over het begeleiden van kinderen in het proces van een scheiding. Het webinar is voor ouders van kinderen tussen de 2 en 16 jaar uit regio Hollands Midden en is te bekijken tot eind 2021.

Een scheiding heeft een hele grote impact. Sowieso, maar zeker als er kinderen in het spel zijn. Helaas zijn er heel veel voorbeelden van scheidingen die veel schade toebrengen aan kinderen. Het kan zijn dat beide ouders of één van de ouders niet goed weten wat voor kinderen belangrijk is in het proces van en na de scheiding of omdat er heel veel emoties zijn die in de weg staan om te blijven doen wat goed is voor kinderen. 

Tips

Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil jij zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Neem dan de tijd om dit webinar bomvol inspiratie en tips te bekijken.

Tischa Neve

Het webinar wordt gegeven door kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Neve is niet alleen deskundige, maar ook ervaringsdeskundige. Toen zij kind was, zijn haar ouders gescheiden. De manier waarop dat ging, heeft een behoorlijke invloed gehad op haar leven. Zelf is ze sinds begin 2017 gescheiden. Dus ze heeft het hele proces met haar ex en hun zoontje Dim ervaren. Wat zij nu anders heeft gedaan dan haar ouders vroeger, vertelt ze in dit webinar. De uitzending is tot eind 2021 te bekijken via www.cjgcursus.nl.  

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant