Jmiaa Bellan, Henny v Schooten, Sabrina Haazer en Marjolijn vd Jagt. | Foto: WS
Jmiaa Bellan, Henny v Schooten, Sabrina Haazer en Marjolijn vd Jagt. | Foto: WS

Lady’s Only bijeen op de dag van de ondernemer

Zakelijk

Deze week kwamen een twintigtal ondernemers van de samenwerking Lady’s Only bijeen. 

Niet zo maar een bijeenkomst maar een met een speciaal tintje omdat 17 november door MKB-Nederland werd uitgeroepen tot de jaarlijkse dag van de ondernemer. Initiatiefneemster Jmiaa Bellan en avondvoorzitter Marjolijn van der Jagt vroegen allereerst aandacht voor de gastvrouw van deze avond Thalita van der Valk. 

De general manager van het Van der Valk Palace Hotel heette iedereen welkom in een volledig aangepaste en fonkelende ambiance. Daarbij sprak mevrouw van der Valk over de manier van exploiteren en over de manieren waarop dit vorm wordt gegeven. Ze benadrukte kwaliteit, maar ook dat ‘gastvrijheid’ in alle segmenten van haar bedrijf centraal staat en dat wensen van mensen nooit met ‘nee’ kunnen en zullen worden beantwoord. 

Nadat alle aanwezigen in het kort ook iets over hun onderneming vertelden en openlijk de mogelijkheden, de voorwaarden en ook de te nemen hobbels met de anderen hadden gedeeld kwam er nog een bijzonder moment. Jmiaa nodigde Sabrina Haazer – van Schooten uit om naar voren te komen. 

In een korte speech prees zij deze onderneemster die aan de Achterzeeweg actief is in haar salon, Huidpraktijk Noordwijk. Jmiaa prees haar ondernemersgeest en wilskracht naast noodzakelijke specialistische kennis. Een stralende Sabrina nam de complimenten zichtbaar verrast in ontvangst. En nadat bloemen en een presentje waren overhandigd was er de gebruikelijke borrel. Waarbij natuurlijk veel werd gesproken over ondernemen en opnieuw kennis en ervaringen openlijk werden uitgewisseld.

Uit de krant