Afbeelding
Foto: pr

Enige Straight Away Studio in de Regio

Zakelijk

Op 15 september verwelkomde Noordwijk de opening van Straight Away Noordwijk, de enige Straight Away afslankstudio in de regio. Deze nieuwe studio belooft een welkome aanvulling te zijn voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl.

Yolande van Kesteren, met meer dan 30 jaar ervaring in personal training en voedingsadvies, leidt samen met voedingsconsulente Jacqueline van der Lans deze nieuwe studio. Hun doel is duidelijk: mensen helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken met een persoonlijke en deskundige aanpak.

Wat Straight Away Noordwijk onderscheidt, is de locatie in de Yoga en Pilatesstudio van Yolande van Kesteren. Hier kunnen klanten niet alleen aan hun gewichtsdoelen werken, maar ook aan hun algehele welzijn. Yoga en Pilates bieden de mogelijkheid om kracht en flexibiliteit op te bouwen, stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen.

De missie van Straight Away Noordwijk is eenvoudig: klanten laten stralen door hen te ondersteunen op hun reis naar een gezonder leven. Wil je meer weten over hoe ze kunnen helpen met afvallen, gezonder eten en actiever worden? Neem contact met hen op en begin samen aan een gezondere toekomst.

Meer info: www.straightaway.nl.

Uit de krant