Sjaco Griffioen, eigenaar Intratuin Lisse en Topchef Herman den Blijker.
Sjaco Griffioen, eigenaar Intratuin Lisse en Topchef Herman den Blijker. Foto: Wilma van Velzen

Vaderdagbrunch met tv-kok Herman den Blijker

Zakelijk regio

Nederlands meest bekende topchef en succesvolle Tv-kok Herman den Blijker is op zondag 18 juni aanwezig in Restaurant de Proeftuin van Intratuin Lisse.

Om het 100-jarig bestaan groots te vieren pakt Intratuin Lisse extra groot voor alle vaders en hun gezinnen uit de regio. 

Grills

Nu ook het laatste deel van de bouw is afgerond en de Proeftuin beschikt over een zonnig buitenterras, is dit de ideale locatie om te genieten van qualitytime met papa! Herman den Blijker neemt voor deze Vaderdagbrunch plaats achter de grills op het terras van de Proeftuin. Hij zal zijn grill geheimen delen met onze gasten. De Blijkerburger is bijvoorbeeld een recept bedacht en ontwikkeld door Herman. 

Bollensteak

De Vaderdagbrunch bestaat naast vers gebakken croissants, huisgemaakte soepen, salades en desserts, ook uit gerechten bereid op de barbecue. Het ambachtelijk vlees voor de barbecuegerechten wordt geleverd door de lokale partner: Bollensteak. In het restaurant zijn tijdens de Vaderdagbrunch ook 0.0% bieren en soda’s te verkrijgen welke door de Amsterdamse brouwerij Lowlander duurzaam worden geproduceerd uit planten, specerijen en diverse soorten fruit. 

Joris Putman

Daarnaast is Joris Putman aanwezig (bekend als Morris Fischer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’) om de gasten kennis te laten maken met zijn Tulip Spritz: een passend zomers drankje voor de Bollenstreek. De Vaderdagbrunch kost 34,95 en kinderen tot 12 jaar betalen 14,95 euro. Reserveren via: www.intratuin.nl/lisse

Uit de krant