De nieuwe damesmodezaak Giullia &Co.
De nieuwe damesmodezaak Giullia &Co. Foto en tekst: Annemiek Cornellissen

Nieuwe damesmodezaak Giullia &Co

Zakelijk

Aan de Hoofdstraat 90 in Noordwijk aan Zee opende vorig weekend een nieuwe damesmodezaak: Giullia &Co, eigendom van Maaike van Spaandonk. Het is de derde winkel van deze onderneemster en dat betekende dat er een feestelijke opening was. Zaterdag 6 mei stond er voor iedereen een hapje en een drankje klaar en was er live muziek door zangeres Melissa Laurenzia Peters.  

Maaike van Spaandonk is met haar 27 jaar al 7 jaar onderneemster. Ze heeft twee damesmodezaken met dezelfde naam in Heemstede en Den Haag. 

Langgekoesterde wens

De derde vestiging in Noordwijk is een langgekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. “Ik wilde graag nog een winkel beginnen tussen Heemstede en Den Haag. Ik was gelijk verliefd op dit pand”, aldus de onderneemster, die de tweede generatie is van een familiebedrijf. Ze heeft niet alleen drie winkels maar ook een succesvolle webshop, die ze drie jaar geleden tijdens corona is gestart. “We versturen kleding door heel het land”. Volgens Maaike van Spaandonk heeft Giullia & Co leuke merken als Geisha, Penn & Ink en Bloomings. “We richten ons op de modebewuste vrouw in alle leeftijden en onze kleding valt qua prijs onder de middenklasse.”

Ze is maar wat blij met haar nieuwe pand. “Het is een mooie winkel, op een goede plek en dat is heel belangrijk. Niet te groot en niet te klein, net als de andere twee winkels en daarin trekken we één lijn.” 

Eerlijk advies

Bij Giullia staat persoonlijk en eerlijk advies geven hoog in het vaandel. “We zijn laagdrempelig en hebben nu hier in Noordwijk in de drie weken dat we zijn gaan draaien al veel mensen die terugkomen”. Maaike van Spaandonk kreeg halverwege februari de sleutel en er is flink verbouwd. Er zijn een nieuwe vloer, plafonds en verlichting aangebracht en de paskamers hebben een andere plek gekregen. Het is tijdloos, neutraal, licht en overzichtelijk geworden en het straalt gezelligheid uit”. 

Giullia wordt geleid door bedrijfsleider Marjon Meulemans, samen met Maud Thomissen en Yolanda Beeck. “Een leuk team met enthousiaste dames. Aan hen kan ik het zeker overlaten.”

Uit de krant