Evelien Kunst nieuwe Director of Sales Radisson Blu Palace Hotel | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl

Evelien Kunst nieuwe Director of Sales Radisson Blu Palace Hotel

  Zakelijk
Evelien Kunst. | Foto: pr
Evelien Kunst. | Foto: pr

Evelien Kunst is de nieuwe Director of Sales van zowel het Radisson Blu Palace Hotel als het Ibis Styles Haarlem City Hotel. Zij wordt verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van de hotels in zowel binnen- als buitenland en treedt tevens toe tot het MT. Beide hotels worden aangestuurd door General Manager André Aaij.

Evelien heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in diverse (inter)nationale hotelketens. Met haar gedrevenheid en passie voor de hotellerie is zij de aangewezen persoon om samen met haar Meetings & Events team de hotels verder op de kaart te zetten.

"Creatieve commerciële plannen bedenken, strategie bepalen en implementeren om omzetdoelstellingen te behalen laten mij stralen bij succes en is het leukste wat er is in mijn baan".

Evelien kijkt er enorm naar uit om verder te bouwen op het mooie fundament dat er al staat aan partnerships en klanten. De combinatie van deze twee unieke en verschillende hotels maakt de functie uitdagend en afwisselend. "Waar het voor het hotel in Noordwijk vooral gaat om congressen en events zijn voor Haarlem de individuele (zaken)reizigers en het sportsegment belangrijk."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>