Logo denoordwijker.nl
<p>Anderhalf jaar geleden nog volop in de steigers: nu vindt de veiling plaats in het hagelnieuwe clubhuis!</p>

Anderhalf jaar geleden nog volop in de steigers: nu vindt de veiling plaats in het hagelnieuwe clubhuis!

(Foto: archief)

Iedereen welkom op de Konijnenveiling bij SJC

  Verenigingen

Het nieuwe clubhuis van SJC. Voor sommige de kantine, weer anderen spreken dus van een clubhuis en weer anderen van een paviljoen. Maar het gaat niet om de naam het gaat om de sfeer en de gezelligheid die bij SJC zo kenmerkend is. En ook in het nieuwe clubhuis is maximale gezelligheid, gekoppeld aan de slogan “Strijd ,Passie en Vriendschap”, de inzet van iedereen.

SJC is inmiddels bezig te verhuizen naar de nieuwe accommodatie. Deze week sjouwen jong en oud met nieuw meubilair en oude inventaris, demonteren technische mensen de diverse materialen in keuken en kleedkamers en krijgen de archieven een nieuw plek. Een hele operatie die met heel veel steun van vrijwilligers snel gaat worden afgerond.

Dat is nodig omdat al op zaterdag 7 mei een van de belangrijkste evenementen van de voetbalclub op het programma staat: de traditionele Konijnenveiling is nu met een tweeledig doel tot een voorjaarsveiling omgedoopt.

Niet alleen voor Noordwijkers, maar ook Noordwijkerhouters en Zilkers

Op de eerste plaats natuurlijk om tijdens een sfeervolle bijeenkomst op traditionele wijze de penningmeester blij te maken met een record aan opbrengst van de veiling, Maar bovendien om met veel trots zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Noordwijk in het nieuwe onderkomen te ontvangen. Want niet alleen Noordwijkers, ook sportvrienden en andere belangstellende uit Noordwijkerhout en de Zilk zijn van harte uitgenodigd.

De Konijnenveilingcommissie benadrukt dat niet alleen grote en dure kavels worden geveild, maar dat er voor iedereen de mogelijkheid is om mee te doen. Via de enveloppe loterij, via goedkope en kleine kavels maar dat wat grotere bestedingen natuurlijk ook welkom zijn.

Inmiddels is er de mogelijkheid om via de digitale weg (www.konijnenveilingsjc.nl) al een bod uit te brengen op de leuke en mooie aanbiedingen. De veilingmeester zal uiterlijk op 7 mei dan de koop afhameren.

Het is de club er alles aan gelegen om er vooral ook een gezellige bijeenkomst van te maken.

Meer berichten