Excelsior bakt oliebollen voor de vereniging
Logo denoordwijker.nl
Foto: pr

Excelsior bakt oliebollen voor de vereniging

  Verenigingen

lekker • Ook voor Fanfarekorps Excelsior Noordwijk was 2020 een jaar om snel te vergeten! Alle concerten en optredens werden gecanceld en initiatieven om op een andere manier wat inkomsten te verkrijgen mochten door de maatregelen geen doorgang vinden. 

De leden hopen dat ze in 2021 weer mogen optreden, want een honderdjarig jubileum is niet niks en daar hoort muziek bij. De voorbereidingen voor een mooi jubileumjaar kosten echter geld, geld wat dit jaar niet verdiend kon worden. Daarom hebben de leden een nieuwe actie bedacht, en gelukkig is hiervoor goedkeuring gekregen van de gemeente

Aan het begin van het jubileum jaar 2021 begint Excelsior voor het eerst met een oliebollenactie.

De oliebollen worden door enkele leden vers gebakken op 31 december. Deze kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur worden opgehaald of gekocht in de OpMaat, Molenstraat 16 te Noordwijk. Voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, niet de oliebollen zelf kan halen is er een bezorgservice.

Er zijn drie soorten: naturel, met rozijnen en appel-kaneel. De oliebollen kosten 1 euro per stuk, of zes voor 5 euro en twaalf voor 10 euro.

Kijk voor meer info op www.excelsiornoordwijk.nl of bel de oliebollenlijn: 06-83980759. Uiteraard wordt rekening gehouden met de huidige coronaregels en komt de opbrengst ten goede van de vereniging en het 100 jaar bestaan in 2021.

Meer berichten