Afbeelding

Van den Oever en Van Leeuwen volgend seizoen actief bij SJC

Sport

SJC heeft dit seizoen de tegenslagen moeten incasseren dat verdedigende steunpilaren Nick Lim en Timo Verweij gedwongen afscheid moesten nemen van SJC. Deze week bleek al dat de ervaren middenvelder Vincent ter Burg volgend seizoen actief is bij SJC. En dit weekend kon bestuurslid Kees Brouwer opnieuw twee nieuwe spelers introduceren.

Dirk Jan van den Oever en Roy van Leeuwen (beiden FC Rijnvogels) maken volgend seizoen deel uit van de SJC-selectie. Beide spelers FC Rijnvogels omdat het huidige drie keer in de week verplicht trainen een te zware druk op hun jonge gezinsleven legt. Na afloop van de wedstrijd tegen Hoogland waren de beide aanwinsten op ons verzoek al bereid tot het maken van een foto en een kort gesprek in het SJC-clubhuis. 

Sportieve successen

Beiden wilden daarbij benadrukken dat van afbouwen zeker nog geen sprake is, maar dat ze hun carrières zeer gemotiveerd op niveau willen voortzetten. Om met SJC op jacht te gaan naar sportieve successen. Roy van Leeuwen is een specifieke aanvaller die zowel als linker- en als rechterspits bijzonder goed uit de voeten kan.

 Dirk Jan van de Oever is een rechtervleugelverdediger die zo nodig ook als verdedigende middenvelder kan worden ingezet. Beiden hebben een verleden bij Rijnsburgse Boys, een club die hen ook na aan het hart ligt en net als FC Rijnvogels en SJC in de organisatie een warme vereniging is met aandacht voor iedereen. Kees Brouwer liet namens SJC weten dat beide spelers met hun persoonlijke kwaliteiten een juiste aanvulling blijken te zijn op de selectie van de zwartwitten. 

Geheimzinnige glimlach

Hij zei bovendien met een geheimzinnige glimlach dat hij de selectie nog niet helemaal compleet acht. Wat doet vermoeden dat er nog wel een of twee nieuwe spelers zullen worden gepresenteerd.

Uit de krant