Logo denoordwijker.nl
Voor wethouder Dennis Salman geen bokshandschoenen, maar een stootkussen. | Foto: Ina Verblaauw.
Voor wethouder Dennis Salman geen bokshandschoenen, maar een stootkussen. | Foto: Ina Verblaauw. (Foto: iv)

Kickboksen tegen de wethouder

  Sport

sportief • Veel mensen hebben besloten dit jaar niet of dichtbij huis op vakantie te gaan.

Door Ina Verblaauw

Reden temeer voor de gemeente Noordwijk om met vertegenwoordigers van de Maatschappelijke Alliantie, in samenwerking met Welzijnskwartier, het Sportbedrijf Noordwijk en het jongerenteam van Youngpwr om de tafel te gaan zitten en een programma samen te stellen voor de jeugd van 12 – 24 jaar. Onder de naam Summer Breeze 2020 opende wethouder Dennis Salman dit programma op 22 juli op het sportveld aan de Viaductweg in Noordwijkerhout.

Kickbokser Kalle Nijs startte met een clinic. De deelnemers stonden te popelen om de bokshandschoenen aan te trekken; er volgde eerst een warming-up waarbij tussendoor heel veel tips werden gegeven. Toen eindelijk de bokshandschoenen aangingen, mochten de deelnemers zich botvieren op de wethouder die met stootkussen de boksers in spé goed partij gaf. Er is een heel ruim aanbod aan zowel buiten- als binnensporten. Voor de minder sportieve deelnemers is er een ruim alternatief aanbod: social media trainingen, een dj clinic of een fotografie workshop.

Op www.noordwijkactief.nl staan alle activiteiten, die deze zomer georganiseerd worden, overzichtelijk weergegeven. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is super makkelijk. Summer Breeze 2020 duurt nog tot en met vrijdag 28 augustus.

Wat de gemeente Noordwijk betreft: “Summer Breeze gives that summer feeling!”

Meer berichten