Labyrint van reflectie
Logo denoordwijker.nl
Foto: Cor de Mooy
Kort nieuws

Labyrint van reflectie

  Spiritueel

Op zoek naar bezinning? Loop eens een labyrint. Op woensdag 7 oktober gaat Nel Hogervorst een nieuw labyrint langs zee wandelen.

Zo’n labyrint is geen verwarrend doolhof van doodlopende wegen, maar een in zand getekend pad dat in een spiraal langs de vloedlijn naar het midden leidt. Het staat voor een moderne zoektocht naar zingeving en bezieling. Je hoeft dus niet naar de weg te zoeken en je bereikt altijd je doel. Het labyrint maakt van wandelen een afgebakend moment. Je bevindt je in een veilige ruimte waarbinnen je alles kunt laten voor wat het is. Daardoor komen je gedachten tot rust wat maakt dat je kunt ontspannen, kunt concentreren en kunt mediteren. De wandeling helpt om los te laten wat weg kan en er ontstaat ruimte om je grenzen te verleggen. 

De start is om 10.00 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint. Om 12.30 uur is het weer afgelopen. Inschrijven kan via www.palliam.nl

Meer berichten