Afbeelding
Foto:

Meedenkbijeenkomst over betere busverbinding tussen Leiden en Noordwijk

Algemeen

Hoe verbeteren we de bestaande busverbinding Noordwijk – Leiden? Iedereen is van harte welkom om hierover mee te denken en ideeën aan te dragen tijdens de meedenkbijeenkomst in De Muze.

Meedenktafels

De meedenkbijeenkomst is op donderdag 29 februari in theater De Muze in Noordwijk aan Zee. De bijeenkomst is van 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Na een korte toelichting gaan de deelnemers aan de slag aan meedenktafels. Ook kunnen ze de enquête invullen.

Provincie en gemeenten

Het is een project van de Provincie Zuid-Holland. Gemeente Noordwijk is een van de gemeenten die meedoet. In alle deelnemende gemeentes worden meedenkbijeenkomsten gehouden. Ieder natuurlijk gericht op hoe het vraagstuk in de desbetreffende gemeente uitpakt. De Provincie en de gemeenten horen graag ideeën over de busroute, de directe omgeving van de route en de leefbaarheid. Ook horen zij graag wat er al goed is en vooral wat in de toekomst behouden moet blijven. Zo houden zij de busroute en directe omgeving leefbaar voor iedereen.

Bestaand of nieuw

Voor Noordwijkse ondernemers en inwoners is de meedenkbijeenkomst extra interessant omdat het gaat over de mogelijkheid voor een betrouwbaardere en snellere busverbinding tussen Leiden en Noordwijk met een eigen route in Noordwijk. Een meedenkbijeenkomst die mogelijkerwijs als uitkomst een snelbusverbinding (HOV R-Net) Leiden-Noordwijk heeft. Dat is toch de moeite waard.

Uit de krant