Afbeelding
Foto: Richard van Egmond

Winter Wonderland officieel open

Algemeen

Namens de gemeente Noordwijk was wethouder Roberto ter Hark aanwezig bij de officiële openingshandeling van Winter Wonderland, afgelopen donderdag, bij Beachclub C aan de Koning Astrid Boulevard.

Naast een groot aantal genodigden was ook eigenaar Ramon Hermans en Charlotte Sanders aanwezig. Lynn van der Sar knipte namens haar vader Edwin, het lint door. Kim en Eveliene van kunstschaatsclub KSVR gaven op het ijs een prachtige demonstratie. Hierna mochten de aanwezige kinderen het ijs op. En dat is écht ijs dit jaar. De baan is groter, want hij is in de lengte van de ruimte geplaatst in plaats van vorige jaren, in de breedte tegen de achterzijde. 

Ook dit jaar gaat er van ieder schaatskaartje (toegang en huur schaatsen) één euro naar het Edwin van de Sar foundation. Voor 1 euro van ieder kind is er ook voor alle scholen weer de gelegenheid om te komen schaatsen dankzij firma Beuk, die voor vervoer zorgt. Winterwonderland is open tot en met 21 januari 2024. Acht weken lang is er entertainment zoals bingo, kidsdisco schaatsen, pannenkoekenmiddag en Whisky & happen. Dit jaar worden meer dan 25.000 bezoekers verwacht. Maandag 27 november waren leerlingen van de Montessori school de eerste klas die mocht schaatsen.

Uit de krant