Natuurlijk waren er bloemen voor alle paren. | Foto: Ina Verblaauw.
Natuurlijk waren er bloemen voor alle paren. | Foto: Ina Verblaauw.

Bruidsparen op de koffie bij de burgemeester

Algemeen

Burgemeester Wendy Verkleij nodigde vorige week vier echtparen uit voor koffie en taart ter gelegenheid van hun 60e of 65e huwelijksjubileum.

Door Ina Verblaauw

Met op de achtergrond muziek uit die tijd en beelden/krantenknipsels op een beeldscherm, werd het een gezellig samenzijn. Het echtpaar Abspoel-Mark trouwden op 10 november 1958 in Leiden en wonen in Noordwijkerhout. Drie echtparen trouwden in 1963: De heer en mevrouw Duivenvoorde-van der Meer. Zij trouwden op 26 november 1963 in Noordwijkerhout en wonen daar nog altijd. De heer en mevrouw Verweij-Zuiderduin. Hun huwelijk werd voltrokken op 27 november 1963 in Noordwijkerhout en wonen nu in Noordwijk. De heer en mevrouw van Zuijlen-Bellekom. 

Zij trouwden op 28 november 1963 in Wassenaar en wonen nu in Noordwijkerhout.

Geheim

Wat is nu eigenlijk het geheim van een goed huwelijk? Als onze correspondent er de tijd voor krijgt, zal deze vraag zeker aan de orde komen bij een volgend bruidsjubileum waar onze krant een foto komt maken. 

Want landelijk blijkt dat steeds minder mensen in het huwelijksbootje stappen en steeds meer mensen de 12,5 jaar niet eens halen. Een goede tip van geliefden die al zo lang bij elkaar zijn, is dus van harte welkom.

Uit de krant