| Foto: Bren Zonneveld.
| Foto: Bren Zonneveld.

Succesvolle lancering van Future: hét brand new jongeren netwerkevenement van de Bollenstreek

Algemeen

De Bollenstreek leeft en bruist, dat werd meer dan duidelijk tijdens het eerste Future Bollenstreek evenement op 3 november in Watertoren Bollenstreek. Lissenaar Kevin Weijers nam aanwezige Bollenstreekgenoten mee in zijn verhaal: Weijers vertelde over zijn reis rond de wereld en wist de ruim 80 aanwezige bollenstreekgenoten door zijn luchtige presentatie vol humor te inspireren en uit te dagen om anders naar hun werk en leven te kijken. 

De boodschap: ontdek hoeveel er mogelijk is als je af en toe stopt met denken en start met doen. De verrassing kwam op het einde: iedereen kreeg een polsbandje voor de challenge ’21 dagen niet klagen’. Een mooi sociaal experiment waar iedereen direct mee aan de slag kon gaan. Naast zijn presentatie was er ook ruimte voor netwerken, maar dan op een laagdrempelige manier en zonder de doorsnee netwerkvragen: perfect voor jongeren. 

Volgende editie op 9 februari

Future kijkt uit naar de volgende editie en blijft zich inzetten voor de verbinding en empowerment van jonge ondernemers, jong werkenden en jongeren die op zoek zijn naar een baan in de Bollenstreek. 

De tweede editie staat gepland op vrijdag 9 februari. Rondom Valentijnsdag 2024 dus in het teken van (zelf) liefde voor elkaar, liefde voor wat je doet en liefde voor onze Bollenstreek. Watertoren Bollenstreek is ook dan the place to be: centraal en dus goed bereikbaar, duurzaam en een voorbeeld als het gaat om ‘connecten’. Aanmelden voor de tweede editie kan nu al via www.futurebollenstreek.nl. Future is een initiatief van Watertoren Bollenstreek, AW Groep en Greenport Duin- en Bollenstreek. Meer info: stuur een e-mail naar info@futurebollenstreek.nl.

Uit de krant