Afbeelding

Nog een maand tot de 2e Duin en Bollen Vierdaagse

Algemeen

Nog maar een maandje, dan lopen er weer enkele duizenden wandelaars door de Duin en Bollenstreek, in de 2e Duin en Bollen Vierdaagse. Van 12 tot en met 15 oktober loopt men een prachtige route door de Duin- en Bollenstreek.

Zorg dat je op tijd bent met inschrijven. Het zou niet de eerste keer zijn dat een inschrijver te laat is, omdat de limiet is bereikt of omdat de sluiting is geweest. Als het op een bepaalde afstand niet eerder uitverkoopt, is de uiterste inschrijfdatum dinsdag 10 oktober om precies 12.00 uur. 

Dat geldt voor individuele wandelaars, maar ook voor groepen en businessteams. Dus hou de kalender in de gaten. Inschrijven kan via www.db4daagse.nl

Gratis parkeren bij Keukenhof

Op het parkeerterrein van Keukenhof kan door de deelnemers aan de Duin en Bollen Vierdaagse dagelijks gratis geparkeerd worden. Waarna de wandelaar met de bus van Arriva (halte Keukenhofdreef) kosteloos meekan naar de start en in de middag weer terug.

Een paar restricties zijn er wel: De auto moet iedere dag ’s avonds weer van het terrein af zijn. En het parkeren is uitsluitend voor auto’s van deelnemers van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Verder kan er in Hillegom beperkt geparkeerd worden bij de SV Hillegom (en vol is vol) en zijn er in Noordwijk natuurlijk genoeg parkeerplaatsen op het Wantveld, maar dat kost €10,- per dag.

Duurzaamheid troef – eigen bidon/fles

De organisatie heeft besloten geen plastic flesjes meer mee te geven. ‘Gewoon omdat ook wij vinden dat het niet meer verantwoord is nu het klimaat zo onder druk staat en het ook op een andere manier kan. Daarom vragen wij je – als je meedoet - een eigen flesje of bidon mee te nemen.’

Op alle chillplekken zijn watervoorzieningen waar je jouw bidon gewoon met water kunt vullen. In ieder geval op de chillplekken en als het toevallig echt warm wordt, er zeker ook nog tussenin.

Uit de krant