Blije en trotse gezichten en natuurlijk een felbegeerde medaille op zak. | Foto's en tekst: Ina Verblaauw.
Blije en trotse gezichten en natuurlijk een felbegeerde medaille op zak. | Foto's en tekst: Ina Verblaauw.

Geen uitvallers tijdens Avondvierdaagse

Algemeen

Wát een evenement voor de 865 lopers van de avondvierdaagse en wát een onthaal op de laatste dag. Op het grasveld achter Binnenzee was het één en al vrolijkheid. ‘t Is Keun begroette de wandelaars met vrolijke muziek.

Zij werden afgewisseld met een band van het Teylinger College. Het door Volleybalvereniging Novo georganiseerde wandelfestijn was ook dit jaar weer succesvol. Leuke, nieuwe routes kris kras door Noordwijk en sponsoren die voor lekkers onderweg zorgden. Zo kon er worden gesmuld van appels en mandarijntjes en vanwege het mooie weer flesjes water. 

Medailles

De stempelpost bij WZC Groot Hoogwaak bleek ook een succes voor zowel de kinderen als de bewoners. De vierdaagse bleek “helemaal niet moeilijk” aldus een meisje van 8 jaar. Er waren gelukkig geen uitvallers. Alle kinderen konden in de kraam van hun eigen school de felbegeerde medaille ophalen. Daar kregen ze van hun eigen juf bloemen of nog een andere verrassing. 

Ook hadden ouders of grootouders veelal nog een presentje in petto. Een zeer geslaagd evenement met alleen maar blije gezichten.

Afbeelding

Uit de krant