Afbeelding
Foto: Marc Wonnink

Let op: N206 avonden en nachten dicht

Algemeen

Zondag 12 maart wordt de nieuwe verdiepte ligging van de N206 bij Valkenburg in gebruik genomen. Voorafgaand aan de openstelling van de zuidelijke rijbaan van de nieuwe Tjalmaweg, is de N206 van zaterdagavond tot zondagochtend afgesloten in verband met werkzaamheden. Zondagochtend rond 06.00 uur gaat de nieuwe N206 open.

Even verderop, bij de Torenvlietbrug, beginnen kort daarop werkzaamheden. De N206 richting Katwijk is van maandag 13 tot en met vrijdag 17 maart elke avond/nacht afgesloten op het deel tussen de Willem Einthovenstraat en de Voorschoterweg. De afsluiting is elke dag vanaf 20.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend. De Willem Einthovenstraat blijft bereikbaar vanuit/naar Leiden en de Voorschoterweg blijft open vanuit/naar Katwijk. Ook de aansluiting Leiden-West (toe-/afritten A44) blijft toegankelijk.

Aannemer Comol5 brengt dan de onderlaag en tussenlaag aan voor het nieuwe asfalt vlak voor de Torenvlietbrug. Om het nieuwe asfalt goed aan te laten sluiten moet er ook worden gefreesd, wat hoorbaar kan zijn in de directe omgeving.

Uit de krant