Afbeelding
Foto: pr

Fleetwood Mac: The Incredible Story

Algemeen

Tijdens de ‘live-documentaire’ Fleetwood Mac, The Incredible Story, worden bezoekers meegenomen op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische popband Fleetwood Mac.

Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens de wereld te veroveren. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. 

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden. Een intense, drie-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar, The Cosmic Carnival.

De voorstelling is donderdag 12 januari, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten 26,50 euro. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Uit de krant