Afbeelding
Foto: PR

MoCA ontvangt mooie bijdrage van ABIN

Algemeen

Het Museum of Comic Art heeft recentelijk een bedrag van 3.000 euro ontvangen van ABIN accountants en adviseurs uit Noordwijk. Dit mooie bedrag is een bijdrage voor het uitgeven van de catalogus rond de tentoonstelling ’70 jaar Vrolijk Weekblad Donald Duck’.

Penningmeester Peter Zuidhoek (links) nam de cheque in ontvangst van Harald Verbeek, partner van ABIN. De huidige tentoonstelling is een groot succes. Binnen 2,5 week na de start werd al de 1000ste bezoeker verwelkomt. 

Naast stripliefhebbers weten veel gezinnen met kinderen de weg naar de Bomstraat te vinden. En niet te vergeten opa’s en oma’s die met de kleinkinderen meekomen, maar stiekem zelf net zo hard genieten van hun eigen jeugdherinneringen. Er zijn al talloze selfies gemaakt met Donald Duck, die uitnodigend op een sokkel staat voor het museum. In de wandelgangen wordt al gezegd dat men naar Duckstad aan Zee gaat... Naast de populariteit van Donald Duck zelf, zorgt de aandacht in veel landelijke dagbladen en in de NOS journaals voor het vergroten van de bekendheid van het museum. De tentoonstelling is nog tot 30 oktober te zien.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant