Logo denoordwijker.nl
Foto: charlotte dematons

Bieb op nominatie voor ‘s lands beste

De Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijk is genomineerd voor de Beste Bibliotheek Award 2022. Op 1 november wordt bekend of de bibliotheek inderdaad de prijs heeft gewonnen.

De prijs wordt uitgereikt door Bibliotheekblad (vakblad voor de bibliotheeksector) en Stichting NBD Biblion (de dienstverlenende organisatie en kennispartner voor openbare bibliotheken en mediatheken in Nederland).

Samen met de bibliotheken Almelo, Goes, Hoogezand en Terneuzen strijdt de Bibliotheek Noordwijk om de ereprijs. Naast een professionele vakjury krijgt ook het publiek een stem in de uitslag. Op de website van Bibliotheekblad wordt iedereen in staat gesteld een stem uit te brengen op de bibliotheek van zijn/haar voorkeur. Uiteraard is het niet mogelijk om meer dan één keer een stem uit te brengen. De bibliotheken zullen zich presenteren door middel van een video en een profiel. Stemmen kan van 1 oktober tot en met 23 oktober op www.bibliotheekblad.nl. 

Op de website worden profielen van de bibliotheken en filmpjes geplaatst worden. De bibliotheek die als beste wordt verkozen, ontvangt de NBD Biblion / Bibliotheekblad Award. Alle informatie over de jurering is te vinden op bibliotheekblad.nl/beste-bibliotheek-2022/.
De awards worden op 1 november uitgereikt tijdens een livestreamsessie die gehouden wordt bij NBD Biblion in Zoetermeer. Nadere informatie over het aanmelden voor deze livestream wordt tzt gepubliceerd op de website van bibliotheekblad.nl en op nbdbiblion.nl.

Meer berichten