Logo denoordwijker.nl
Vlnr: John Brouwer, Dennis Salman, Quirine Kamphuisen en Joke Brouwer. | Foto: Willem Krol.
Vlnr: John Brouwer, Dennis Salman, Quirine Kamphuisen en Joke Brouwer. | Foto: Willem Krol.

Beach Shuttle gaat weer rijden

Ook dit jaar maken de Gemeente en Noordwijk Marketing samen de gratis Beach Shuttle mogelijk.

Het vervoer wordt dit jaar verzorgd door Brouwer Tours, met een speciale bus voor iedereen toegankelijk met dubbele deur en lage instap. De Beach Shuttle rijdt op 26 tot en met 28 mei tijdens het Ibiza Festival. Daarna wordt de Beach Shuttle ingezet van 9 juli tot en met 4 september tijdens de weekenden, doordeweeks bij mooi strandweer en bij grote evenementen. Directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing Quirine Kamphuisen: ‘Prachtig dat we zo met onze vervoersbedrijven en de gemeente Noordwijk al jarenlang onze bewoners en bezoekers onbezorgd, veilig en gratis vervoer naar en van het strand kunnen aanbieden.’

Bezoekers kunnen vanaf het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/ hoek Van Berckelweg, N444) opstappen op de Beach Shuttle. De haltes voor de Beach Shuttle zijn bij theater De Muze en het Palaceplein. De Beach Shuttle rijdt tussen 10.00 en 19.00 uur continu in een loop. 

De Beach Shuttle doet elk uur driemaal alle haltes aan. Bezoekers die langer willen blijven, kunnen ook na 19.00 uur nog terug naar hun auto met Taxi Brouwer (telefoon 071 - 361 10 00). Actuele parkeerinformatie en inzet van de Beach Shuttle wordt ook weergegeven op de displays bij de toegangswegen en via social media visit Noordwijk Holland. Meer informatie: www.noordwijk.info/strand.

Meer berichten