Afbeelding

Vluchtelingenwerk Noordwijk zoekt nieuwe vrijwilligers

Algemeen Kort nieuws

VluchtelingenWerk Noordwijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het een uitdaging vinden vluchtelingen te begeleiden en hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in hun nieuwe woonplaats.

Ben je geïnteresseerd in vluchtelingen en andere culturen én praktisch ingesteld, dan voel je er misschien voor om maatschappelijk begeleider te worden in Noordwijk, Noordwijkerhout Vluchtelingen die in Noordwijk, Noordwijkerhout of De ZIlk komen wonen,

moeten van alles regelen in het complexe Nederland, terwijl ze nog amper de taal spreken. Als maatschappelijk begeleider zorg jij dat vluchtelingen snel zelfredzaam worden. Je begeleidt en coacht vluchtelingen tijdens hun integratie- en participatieproces en biedt praktische ondersteuning. Tijdsinvestering gaat in overleg.

Is jouw interesse gewekt voor deze functie? Neem dan contact op met Monique van den Hoonaard. Zij maakt dan een afspraak met u voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dat kan dinsdag en woensdag in Noordwijk via tel. 071-364 89 19 en donderdag in Noordwijkerhout op tel. 0252-340 44 7. 

Uit de krant