Logo denoordwijker.nl
Foto: PR

Scouting Norvicus zamelt statiegeld in

Op zaterdag 22 januari zamelt Scouting Norvicus statiegeldflessen in om het komende Nawaka 2022 te bekostigen. De jeugdleden gaan door Noordwijk heen om flessen op te halen. Dit doen ze van 10.00 tot 14.00 langs de deuren.

Om dit jaar naar het Nationale Waterkamp van Scouting Nederland te gaan heeft Norvicus een financieel steuntje in de rug nodig. Nawaka is voor Norvicus een speciaal zomerkamp, omdat het maar eens in de vier jaar plaats vindt. 

Om de kosten te drukken voor het kamp gaan de Zeeverkenners en de Wilde Vaart langs de deuren om statiegeldflessen op te halen voor de club. Daarnaast is het mogelijk om oud frituurvet en flessen in de leren bij het Troephuis aan de Van Berckelweg 53. 

Nawaka 2022 is een kamp waar veel Zeeverkennergroepen uit heel Nederland samen komen voor 10 dagen in Zeewolde. Het kamp is eens in de 4 jaar en een onvergetelijke ervaring voor de jeugdleden. De kosten voor het kamp zijn hoog, maar om dit te drukken doet Norvicus inzamelingsacties. 

Scouting Norvicus is de waterscouting van Noordwijk. Het Troephuis staat op Van Berckelweg 53 (naast het Beukterrein) en het wachtschip de MS Norvicus ligt op de Kaag. Iedere zaterdag staan enthousiaste leidingleden klaar om op pad te gaan of het water op met de jeugdleden. 

Meer informatie? Kijk op www.norvicus.nl

Meer berichten