Logo denoordwijker.nl
Foto: PR

Ondernemers doneren aan drie lokale doelen

Vorig jaar sloot de NOV het jaar af met een actie voor het goede doel. De van de Voedselbank afhankelijke gezinnen kregen het Noordwijks Kerstdiner cadeau. Het bestuur van de NOV wil ook dit jaar een bijdrage leveren aan lokale doelen. De ‘feelgood kerstgroet’ vanuit het bedrijfsleven naar de Noordwijkers bestaat dit jaar uit de NOV-loterij.

Alle geregistreerde betalende leden ontvangen een kerstkaart met een lot. Iedereen maakt kans op geldprijzen van € 500,00, € 1.000,00 en € 1.500,00. Het lid met het winnende lot mag bepalen bij welk doel zijn hart ligt en aan welk goed doel het geldbedrag gegund wordt. De winnaars worden gepubliceerd waarbij een toelichting gegeven wordt over de connectie met zijn of haar doel.

Drie goede doelen

Uitgangspunten zijn dat het een Noordwijks goed doel moet zijn en dat het een geregistreerde organisatie, vereniging of stichting moet zijn. Een eigen stichting of een sportieve vriendenclub vallen hier bijvoorbeeld niet onder. Door deze loting worden drie organisaties verblijd met een fantastische geldprijs. Ook de wijze waarop het doel gekozen wordt is op deze manier heel transparant, simpelweg omdat het lot bepaalt.

De trekking van de drie winnende loten zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op 14 januari plaatsvinden. Mocht de receptie door de maatregelen niet doorgaan dan zal het bestuur via een alternatieve methode alsnog de trekking verrichten.

Meer berichten