Logo denoordwijker.nl
Foto: PR
Kort nieuws

Training Mindfulness voor jongeren

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijkerhout start op 31 januari 2022 een training Mindfulness voor jongeren en jongvolwassenen die hun weerbaarheid, zelfvertrouwen en mentale veerkracht willen verbeteren. Er zijn groepen voor jongeren van 14-17 jaar en groepen voor jongeren van 17-21 jaar.

Veel jongeren ‘moeten’ zo veel. Van zichzelf, van school, van de maatschappij. Hoe leer je jongeren zichzelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op de kwaliteiten in zichzelf en zich staande te houden in deze veeleisende 21ste eeuw?

Tijdens de training leren de jongeren om te gaan met stress, piekeren, faalangst en stemmingswisselingen. Ook leren zij het hoofd koel te houden te midden van alle eisen en vragen die school, ouders en vrienden stellen, leren zij zich meer te ontspannen en zich beter te concentreren. De jongeren komen emotioneel meer in evenwicht en voelen zich mentaal beter.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt gegeven in twee groepen: een middag- en een avondgroep. Data: Maandag 31 januari, 7, 14 en 21 februari, 7, 14, 21 en 28 maart. Middaggroep: 15.30-17.00 uur; avondgroep: 18.45-20.15 uur. Locatie: TRIAS fysiotherapie, Dorpsstraat 8a Noordwijkerhout. Deelname is gratis

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl of via deze link

Meer berichten