Logo denoordwijker.nl
<p>De <strong>Noordwijk Cadeaubon kan bij 200 bedrijven worden ingeleverd. | PR</strong></p>

De Noordwijk Cadeaubon kan bij 200 bedrijven worden ingeleverd. | PR

(Foto: PR)
Kort nieuws

Noordwijk Cadeaubon, superleuk voor Sint en Kerst

De retail en horeca in gemeente Noordwijk zijn dankbaar met het Koop Lokaal-principe. Veel Noordwijkers weten de winkels en horeca in Noordwijk aan zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk hierdoor beter te vinden. 

Om het Koop Lokaal principe een extra boost te geven bieden de ondernemersverenigingen Noordwijk Shopping Centre, Noordwijk binnen, Noordwijkerhout Centrum en Horeca Noordwijk u graag een alternatief in plaats van een kerstcadeau of het traditionele kerstpakket voor medewerkers en relatie: De Noordwijk Cadeaubon!

Wat houdt dit in? Een cadeaubon die bij 90% van de Retail en Horeca van gemeente Noordwijk kan worden ingeleverd. Het geld blijft in de gemeente en steunt de lokale economie. De medewerker of de relatie kan een kerstpakket zelf samenstellen en er is uitgebreide keuze van etenswaren tot elektronica, van schoenen tot diner en van kleding tot hotelovernachtingen. Natuurlijk worden de bonnen in een mooie cadeauverpakking geleverd. Meer dan 200 ondernemingen zijn inleverpunt, allemaal lokale ondernemers die enorm blij zijn met deze steun!

Meer informatie en deelnemers staan op www.noordwijkcadeaubon.nl Voor particulieren zijn de bonnen te koop bij: Reisbureau de Haan, Kerkstraat 43b, Noordwijk Binnen, Sigarenmagazijn Barnhoorn, Hoofdstraat 52, Noordwijk aan Zee en Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout.

Meer berichten