Afbeelding
Foto: Monica Stuurop

Kunstklank gaat even in winterslaap

Algemeen Cultuur

Het zit erop: met vijf concerten ‘Voor de slaap’ dit weekend in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk is het KunstKlank drieluik De Nieuwe Wereld: Voorjaar, Zomer En Najaar helemaal afgerond.

Het publiek heeft genoten van de warme, troostende klanken van Maaike Widdershoven, Mirre Valkenburg, Alvaro J. Rovira Ruiz, het KunstKlank projectkoor o.l.v. Rens Tienstra en de jonge talenten van Kleynkoor Academy. Dit alles omarmd door de videokunst van Marieke van der Lippe.

Het was weer een enerverend jaar, met veel onzekerheden en aanpassingen. Wederom werd duidelijk dat flexibiliteit de kracht van KunstKlank is en door te denken in mogelijkheden er prachtige, intieme producties ontstaan. Mede dankzij de hulp van alle KunstKlank vrijwilligers heeft KunstKlank dit jaar ondanks alles toch vele bezoekers op unieke locaties mogen begroeten en vele makers een podium kunnen bieden.

KunstKlank gaat er even tussenuit om op te laden voor een nieuw cultureel jaar. Hou www.kunstklank.nl en sociale kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.  

Uit de krant