De konijnenveilingcommissie, opnieuw geconfronteerd met een forse tegenvaller, laat zich niet uit het veld slaan.
De konijnenveilingcommissie, opnieuw geconfronteerd met een forse tegenvaller, laat zich niet uit het veld slaan. Foto: archief WS

SJC creatief met loterij en Konijnenveiling

Algemeen Sport

Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging SJC de jaarlijkse Kerstloterij. Niet zoals gebruikelijk in combinatie met de traditionele Konijnenveiling. Maar op 20 november wordt begonnen met de verkoop van loten en deze keer op een speciale manier. Want ruim 20 teams van de jeugdafdeling gaan onder begeleiding de wijken in om daar de SJC-Kerstloten à 1 euro per lot te verkopen.

De kopers van de loten maken kans op geld prijzen tot €450,-, een reischeque of een heerlijke vleesschotel. Naast de vele andere hiervoor gereserveerde prijzen. Tijdens de trekking op 8 januari 2022 worden prijswinnaars bekend gemaakt. En op die dag zal ook alles bekend worden over Konijnenveiling 2022. 

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de Konijnenveiling 2021 in het fonkelnieuwe clubhuis zou gaan worden gehouden. Nadat bekend werd dat de oplevering van de nieuwbouw opnieuw werd uitgesteld volgde er spoedberaad tussen bestuur en Konijnenveilingcommissie.

Omdat uiteindelijk ook niet zeker is of de nu genoemde opleveringsdatum van 31 maart kan worden waar gemaakt is er een belangrijke knoop door gehakt. Er is definitief gekozen voor zaterdag 2 april 2022 als veilingdag. Daar volgt echter later meer gedetailleerde informatie over.

Uit de krant