Afbeelding
Foto: Ronald van der Laan

NSL Boscross is terug

Algemeen Sport Sport

De NSL Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. Op zondag 14 november geeft de NSL het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start om 11.00 uur naast het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Startnummers zijn gelimiteerd, dus vol = vol.

Op zondag 14 november houdt atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom gewaarde Boscross in het duinbosgebied bij de Duindamseslag in Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer, respectievelijk 2 of 4 ronden.

Inschrijving uitsluitend vooraf via www.av-nsl.nl uiterlijk 12 november. De kosten zijn € 9,00. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9.30 uur in het NSL clubhuis ‘Cooling Duin’, op de parkeerplaats Duindamseslag. De start is om 11.00 uur naast het Piet Florisdal bij de Duindamseslag.

Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht. Er is geen binnenruimte voor het omkleden.

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje. Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd.

Uit de krant