Logo denoordwijker.nl
Foto:

Vriendschapsdaten in De Wieken

Lekker een kopje koffie drinken, een wandeling maken, een museum bezoeken of even winkelen. Dit zijn allemaal dingen die je prima alleen kan doen. Toch is het ook leuk om dat soort dingen met elkaar te delen. Maar waar leer je die andere mensen nou eigenlijk kennen? En hoe kom je erachter of ze dezelfde interesses delen?

Na de succesvolle vriendschapsspeeddate van 1 oktober, organiseert Welzijn Noordwijk nog een speeddate en wel op vrijdag 5 november. Voor de senioren die het leuk vinden om mensen in levende lijven te ontmoeten, organiseren wij op vrijdagmiddag 5 november om 15.00 uur in De Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk, een vriendschapsspeeddate.

Aan deze coronaproof speeddate kunnen 16 mensen meedoen. Elke 6 minuten wissel je van plek, zodat je gelegenheid hebt om alle andere 15 mensen te spreken. Als het klikt, kun je contactgegevens uitwisselen. Met een hapje en een drankje wordt het een gezellige bijeenkomst. Alle inwoners uit de gemeente Noordwijk zijn welkom. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Verhinderd? Geen probleem. Als men zich aanmeldt bij Welzijn Noordwijk, wordt er in een gesprek gekeken naar wat voor contact gewenst is en wat de interesses zijn. Men wordt dan bij Welzijn Noordwijk ingeschreven. Dan wordt gekeken of er een maatje is te vinden die past. Soms kan het even duren, maar als de juiste match is gevonden, kan men met elkaar in contact komen. Natuurlijk is het dan extra leuk als het klikt.
Heb je interesse in een speeddate voor vriendschap? Of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via roy.vanschie@welzijnnoordwijk.nl of neem contact op met Roy van Schie, tel. 06-36153623.

Meer berichten