Afbeelding
Foto: PR

Herfstbioscoop in De Muze

Algemeen Cultuur

Wat is er nou lekkerder dan een film kijken als het buiten regent? Nou eigenlijk niks! Vandaar dat De Muze de hele herfstvakantie volop films gaat draaien!

Deze vakantie is gevuld met de allernieuwste films en voor iedereen zit er wel wat tussen. Voor de actieliefhebbers draaien wij elke avond de nieuwe James Bond film ‘No Time To Die’, maar voor de romanticus onder ons draaien we de nieuwe Nederlands romantische komedie ‘Liefde zonder grenzen’ met Yolanthe Cabau, Jim Bakkum en Soy Kroon. 

Ook voor kinderen is er weer genoeg te zien! Van The Addams Family op avontuur tot De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Een herfstvakantie vol met films dus!

Vrijdag 15 t/m zondag 24 oktober, elke dag van 10.00 tot 21.00 uur. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant