Logo denoordwijker.nl
Foto:

Fluks verkoopt loten Grote Clubactie

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Fluks Korfbal.

Harco Peschier, clubcoördinator van Fluks: “Door de corona-maatregelen afgelopen jaar zijn we veel inkomsten misgelopen, en om toch de noodzakelijke uitgaven te kunnen blijven doen, is geld nodig. Daarom doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. We hopen dat veel mensen onze loten willen kopen en ons daarmee een (financieel) zetje in de rug geven.” 

Op de verenigingswebsite (www.fluks.nl) staat de link naar de verkooppagina. Op die webpagina kunnen kopers aangeven hoeveel loten ze willen kopen, en (elektronisch) betalen. De lotnummers worden naar de opgegeven mailbox gestuurd.

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. Kopers ontvangen de trekkingsuitslag ook in hun mailbox.

Meer berichten