Logo denoordwijker.nl
Foto:
Sport

Nationale Sportweek bij vv Noordwijk

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek, van 17 tot en met 26 september, wordt aan heel Nederland getoond dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van dit jaar! 

In heel Nederland organiseren gemeentes, sport bedrijven en clubs activiteiten om jou op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. 

Bij voetbalvereniging Noordwijk op sportpark Duinwetering kan vrijblijvend kennisgemaakt worden met Walking Football (voetbal met aangepaste regels voor 55+) en BeweegFIJN. 

BeweegFIJN biedt een gevarieerd beweegaanbod op ieder niveau. De lessen, gegeven door de Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk, zijn geschikt voor volwassenen met óf zonder beweegervaring. Het plezier staat voorop en het uiteindelijke doel is dat de deelnemers structureel meer gaan bewegen. De lessen worden buiten gegeven, waarbij het dragen van sportieve kleding wenselijk is. Hiervoor kan men terecht op woensdag 22 september en 29 september van 9.45 uur tot 11.00 uur. Gestart wordt met koffie/thee.

Verder kan op woensdagavond 22 september en 29 september van 18.15 tot 19.15 uur vrijblijvend kennisgemaakt worden met ASS-voetbal. Dit is een voetbaltraining voor jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar met een autistisch spectrum stoornis.

Meer informatie bij Leo Kruithof, tel 06-45891281 of evenementen@vvnoordwijk.nl

Meer berichten