Logo denoordwijker.nl
Foto: LLia@
Kort nieuws

Walk & Talk met Ilona de Haas

Ilona de Haas is Vitaliteitsprofessional en helpt ondernemende mensen, om te werken en leven op hun eigen manier. Meer plezier, voldoening en ontspanning (zonder schuldgevoel). Tijdens de Walk & Talk van de Bibliotheek Bollenstreek in Noordwijk verzorgt Ilona de Haas twee workshops. Een op 28 september en een op 27 oktober beide van 14.00 tot 16.00 uur. ?

Tijdens workshop 1 op 28 september gaat Ilona de Haas in op de vraag Wat past bij jou? & Ontdek de power in jezelf. Deelnemers onderzoeken wat bij ze past en hoe een baan te vinden die hierop aansluit. En hoe kan je ervoor zorgen dat iedereen jouw kwaliteiten kent en weet dat je er bent.

De tweede workshop van 27 oktober gaat over de lat lager leggen. Veel mensen zijn kritisch naar zichzelf en willen altijd de controle hebben en doen graag alles zelf met als resultaat dat ze te weinig tijd hebben om andere dingen te doen die ze écht willen doen. Ilona de Haas laat zien hoe de lat een tikkeltje lager te leggen om zo relaxter door het leven te gaan.

Deelname aan de Walk & Talk is gratis. Wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk welkom. Het doel van Walk & Talk is om te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij Walk & Talk.

Meer berichten