Logo denoordwijker.nl
Foto:

Binnen twee weken ruim 10 000 euro opgehaald voor Doris

Doris kan niet zitten of lopen, niet zelf eten, niet praten, etc. Ze is bijna 5 jaar, maar haar ontwikkelingsleeftijd ligt rond de 6 maanden. Doris heeft een genetische afwijking (genmutatie SPATA5). Ze heeft alle uren van de dag zorg nodig. ARB Therapy zou zou de ontwikkeling van Doris ten goede komen. De kosten van deze therapie zijn te hoog voor haar ouders, daarom vroegen ze hulp via het GoFundMe-platform. 

Doris is de jongste uit een gezin van drie meisjes. Haar ouders Gert en Anne leggen haar situatie uit: Voor Doris tellen de jaren nu dubbel zo hard. Alle ontwikkeling en stimulans die we haar nu bieden, helpt haar in haar leven enorm vooruit. En nu hebben wij een therapie gevonden waarvan wij geloven dat dit de ontwikkeling van Doris ten goede kan komen. Het heet ABR Therapy en het biedt de mogelijkheid om de juiste relatie tussen het lichaam en de hersenen van een kind op te bouwen.”

De kosten voor de training zijn hoog en worden niet vergoed, met deze reden hebben de ouders van Doris de crowdfunding opgezet. Ze wisten toen nog niet dat ze op zoveel solidariteit van hun omgeving konden rekenen. De wens om het streefbedrag van 6000 euro binnen te halen als verjaardagscadeau voor Doris (13 september) is ruimschoots behaald. Binnen enkele weken haalden zij 11.195 euro op. 

Bekijk de campagne via https://nl.gf.me/v/c/krzm/help-jij-mee-doris-zich-verder-te-ontwikkelen 

Meer berichten