Logo denoordwijker.nl
Foto:

Tessa Yanover brengt eerste boek uit

Binnenkort verschijnt het eerste boek geschreven door Tessa Yanover ook bekend als Moedertje Groen. Op een mooie zomerse dag spreken we af op haar buitenkantoor, de moestuin aan de Duinweg. De grote wens, het schrijven van een boek, is in vervulling gegaan en Uitgeverij Royal Jongbloed-Zilt vindt het zo interessant, dat zij het boek uitgeven. Een zorg minder, zodat Tessa zich volledig op de inhoud heeft kunnen focussen.

Door Ina Verblaauw

Het boek met de titel “Moedertje Groen – in verbinding met de natuur” laat de auteur al haar bezittingen achter en trekt erop uit met slechts het broodnodige om te leven in verbinding met haar omgeving. Het boek staat vol weetjes, natuurbeleving en verbinding met de achtertuin en het “zwembad” van Noordwijk: de duinen en het strand. Zij vertelt over o.a. het allerkleinste leven, boodschappen vanuit het hart en de natuur en doet verslag van haar avonturen vanuit de Nederlandse Wildernis. Een boek geeft een andere manier van kijken naar de natuur en wakkert het bewustzijn aan.

Het boek bevat prachtige natuurfoto’s van Petra van Went en is verkrijgbaar bij Boekhandel van der Meer en boekhandel Wagenaar in Noordwijkerhout. Bij boekhandel van der Meer houdt Tessa op zondag 19 september om 15.00 uur haar boekpresentatie. Op 26 september om 15.00 uur houdt zij een lezing bij Beach Break. En er is nog meer nieuws. Vanaf 20 september om 19.30 uur wordt op NPO2 bij bnn/vara het programma “Typisch” uitgezonden. In die week gaat het vier dagen lang over bijzondere plekjes in Noordwijk en omgeving met Tessa als gids 

Meer berichten