Calorama staat vanaf 8 juli vijf weekends boordevol theater, kunst en cultuur. | Foto: Richard van Egmond
Calorama staat vanaf 8 juli vijf weekends boordevol theater, kunst en cultuur. | Foto: Richard van Egmond Foto: Richard van Egmond

Kunstklank start kaartverkoop voor De Nieuwe Wereld-zomer

Algemeen Cultuur

KunstKlank is al enige tijd volop in voorbereiding en creëert van 8 juli t/m 8 augustus De Nieuwe Wereld-zomer, waarin hoop en inspiratie voor een nieuw tijdperk samenkomen.

Gedurende deze periode worden 5 weekeinden opeenvolgend verschillende voorstellingen en een kunstroute gepresenteerd op verborgen Landgoed Calorama in het oude centrum van Noordwijk Binnen.

“Wij beseffen ons meer dan ooit dat cultuur verbindend is, mogelijkheden biedt, tot nadenken stemt en de wereld zachter maakt. Samen herinneringen maken is een essentieel onderdeel in ons leven”, aldus Herma van Piekeren, artistiek leider van KunstKlank.

KunstKlank ontwikkelt inmiddels ruim 21 jaar artistieke concepten; lokale producties met een landelijke uitstraling die onuitwisbare herinneringen achterlaten. Inspiratie voor De Nieuwe Wereld is het verhaal achter de negende symfonie van Dvorák uit ‘De Nieuwe Wereld’. In een gevarieerd programma voor jong en oud zullen muziek, dans, theater en kunst in meerdere intieme voorstellingen te zien zijn. De Nieuwe Wereld van KunstKlank speelt een verbindende rol in Noordwijk en ver daarbuiten met haar professionals, jonge talenten en vrijwilligers, zoals ook bij de voorgaande KunstKlank projecten.

Bekijk het uitgebreide programma en bestel vanaf 8 juni tickets via tickets.kunstklank.nl of bij VVV Noordwijkerhout. Meer informatie over de individuele voorstellingen kun je vinden op www.kunstklank.nl

Alle voorstellingen worden volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Dit zal ook betekenen dat per productie slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten.

Houd de socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Uit de krant