Afbeelding

Bijzondere dag voor jeugdige SJC-ers

Algemeen Sport

Het seizoen jaarlijks met de diverse leeftijdsgroepen op een bijzondere manier afsluiten. Dat dat behoort tot de vele evenementen die bij de voetbalvereniging SJC op de activiteitenkalender staan. Op zaterdagochtend 12 juni wordt daar een begin mee gemaakt.

Dan gaat de dag van start met activiteiten voor de allerkleinsten, de ukkies en de toppers genoemd En daarnaast ook de groepen JO10, JO11, M10 en M011.Voor de deelnemers een inspannende ochtend die met steun van ING fonds voor medewerkers zal worden gerealiseerd..

In de middag verwelkomt men vervolgens aan de Lageweg J012/13 samen met M013. Het wordt dus alles bij elkaar een volle en feestelijke dag. Welke heel begrijpelijk, vanwege de coronamaatregelen, ook dit jaar op een bijzondere manier moet worden georganiseerd.

Bijzondere dag

Carola, lid van de evenementencommissie van SJC, is nauw betrokken bij de organisatie van het evenement dat op 12 juni op de kalender prijkt. Dat moet een bijzondere dag worden, geheel zonder voetbal maar gevuld met andere sportieve activiteiten, veel entertainment en volop ruimte voor heel veel plezier voor iedereen. Want omdat laatste gaat het vooral.

We spreken daarom met Carola Vogelaar en haar partner John Hoogeveen. Die beiden heel enthousiast vertellen over de waarde die dit soort verenigingsactiviteiten voor de leden heeft. Bij een voetbalclub gaat het natuurlijk om voetbalwedstrijden. Maar die speciale activiteiten blijven, zo krijgen wij te horen, voor altijd in het geheugen gegrift. John vertelt: ‘De reisjes die wij met de jeugd van SJC naar Duitsland, Engeland en in het bijzonder Parijs hebben gemaakt, blijven onvergetelijk.’

Carola vult aan: ‘Lid zijn van SJC betekent, dat men erop kan rekenen dat er aandacht wordt besteed aan iedereen. Alle leden van de club, ongeacht het team waarin men actief is, zijn bij SJC even belangrijk. En mede hierdoor en de regelmatig georganiseerde activiteiten blijft het leden aantal groeien.’

Uit de krant