Afbeelding
Foto: Archief

Ondanks corona toch Snurkfestijn

Algemeen Sport

De voetbalvereniging SJC blijft zeer actief op het gebied evenementen voor hun jeugdleden. Voor de organisatie van het jaarlijkse HIP Snurkfestijn was het al snel duidelijk dat de editie van 2021 hoe dan ook moest doorgaan. Alleen al om het feitelijk verloren gegane voetbalseizoen toch nog een waardig slot te geven. Het worden twee dagen vol sport, spel en vooral plezier. Het zal evenwel moeten gebeuren in een aangepaste versie omdat de geldende coronaregels een traditionele uitvoering onmogelijk maken.

Het snurkfestijn is voorbehouden aan de groepen O8 en O9. Jongens en meisjes in die leeftijdsgroepen zijn uitgenodigd om zich aan te melden voor het feest op zaterdag 19 en zondag 20 juni. Inschrijven is inmiddels al mogelijk. Inlichtingen daarover zijn te verkrijgen via Jochem van der Zalm of via de website van SJC.

Het thema van dit jaar is, hoe kan het ook anders, het Europees Kampioenschap voetbal. Er worden op een creatieve manier teams geformeerd op basis van de aan het EK deelnemende landen. En natuurlijk worden de meest originele ideeën beloond met leuke prijzen.

De sponsoren Leo en Ben Lamboo van HIP zeiden direct enthousiast ‘Ja’ toen om hun medewerking werd verzocht.

Het organisatieteam bestaande uit Luuk Turk, Raymond Salman, Jochem van der Zalm en natuurlijk oorspronkelijk bedenker John Hoogeveen is er alles aan gelegen om er een groot succes van te maken. Helaas zal er van het gezamenlijk ‘snurken’ in de SJC-sporthal dit jaar geen sprake kunnen zijn.

Slapen zal om begrijpelijke reden gewoon thuis dienen te gebeuren. Verder staat deelname dus borg voor twee dagen vol plezier en sportieve prestaties. De voorbereidingen hiertoe zijn inmiddels in volle gang.

Uit de krant