| Foto: PR
| Foto: PR

Lunchconcerten Muziek in Jeroen geannuleerd

Algemeen Cultuur

Met grote teleurstelling heeft Muziek in Jeroen moeten besluiten de nog geplande concerten in de serie Lunchconcerten in de Oude Jeroenskerk te cancelen.

Deze beslissing is genomen nadat het kabinet op dinsdag 11 mei bepaalde dat, vanwege de onvoldoende dalende besmettingscijfers en hoge ziekenhuisbezetting, versoepelingen slechts mondjesmaat kunnen worden ingevoerd.

Halverwege april leek de situatie nog heel hoopvol. In overleg met de Veiligheidsregio Hollands Midden en de Gemeente Noordwijk was weliswaar de start van de serie uitgesteld tot 18 mei, maar dan zouden toch nog vier van de zes concerten kunnen doorgaan.

Ondanks de geslaagde Fieldlab-proeven zijn de recentelijke versoepelingen aan concertzalen en theaters die dankzij hun systeem van kaartverkoop en reservering hun bezoekersstroom vooraf juist perfect kunnen stroomlijnen en beheersen, voorbij gegaan.

Er rest Muziek in Jeroen niets anders om van de komende Zomerserie orgelconcerten, voorafgegaan door het familieconcert ‘Woesj’ op zondag 11 juli, een groot succes te maken.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant