Logo denoordwijker.nl
Foto:

Stuntsteplessen op Skatepark Noordwijk

Heb jij altijd al willen stuntsteppen als een echte pro? Nu is je kans om van de echte stunt steppers te leren. Voor de prijs van 5 euro krijg je vanaf 19 mei 5 weken lang een uur stunt step les op de woensdagmiddag of -avond.

De lessen zijn verdeeld over drie leeftijdscategorieën: 8 tot 10 jaar van 15.30 tot 16.30 uur; 10 tot 12 jaar van 16.30 tot 17.30 uur en 12 tot 17 jaar van 19.00 tot 20.00 uur. Per leeftijdsgroep kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen. Naast de lessen zijn de hele woensdagmiddag vier instructeurs aanwezig op de skatebaan, te herkennen aan de rode trui, voor als je nog wat extra hulp nodig hebt. Deze hulp zit bij de prijs inbegrepen.

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier is regelmatig te vinden op het skatepark aan de Voorstraat in Noordwijk. Dit skatepark wordt altijd druk bezocht door jongeren die komen om te skateboarden, in-line skaten of stuntsteppen. Ook zien de jongerenwerkers dat er jongeren druk bezig zijn om de techniek van het stuntsteppen onder de knie te krijgen. Dit is zo makkelijk nog niet. Daarom heeft het jongerenwerk samen met een viertal ervaren stuntsteppers en de buurtsportcoaches een lesprogramma ontwikkeld die jongeren de basis van het stuntsteppen kan bijbrengen.

De ervaren stuntsteppers zijn ook opgeleid om deze lessen te gaan geven. Zo hebben ze bij het jongerenwerk succesvol een EHBO-cursus afgerond voor het geval er iemand valt. Van de buurtsportcoach leerden ze het lesgeven.

Schrijf je nu in op www.noordwijkactief.nl Vermeld bij de inschrijving de leeftijd van de deelnemers. De betaling van € 5,00 dient contant of via pin bij de eerste les betaald te worden.

Meer berichten