Logo denoordwijker.nl
Foto:
Sport

ZVN begint weer met jeugdzeilen

Na een jaar van onzekerheid en afwachten kan de Zeilvereniging Noordwijk (ZVN) eindelijk starten met een nieuw seizoen jeugdzeilen. Nagelbijtend hebben de instructeurs moeten wachten maar het zeewater lonkt weer. Vanaf 22 mei start een nieuw seizoen waarin jeugd van 10 jaar en ouder kan leren zeilen op de catamarans van de ZVN. De afgelopen tijd is gebruikt om de boten weer in perfecte conditie te brengen en zijn er ook helemaal klaar voor.

Lijkt het jou ook zo leuk om op zee te leren zeilen? Meld je dan aan voor de zeilcursus of kom op één van de drie zaterdagen vanaf 22 mei voor een proefles. De ZVN werkt volgens het CWO systeem, met gecertificeerde instructeurs, waarin je zowel de theorie als de praktijk van het (catamaran)zeilen leert. In het seizoen, dat van mei tot oktober loopt, krijg je minstens 10 lessen.

Aan het einde van het seizoen kun je, als je een beetje aanleg hebt, zelfstandig met de boot het water op samen met een leeftijdgenoot. Dus waarom kom je niet samen met je broer, zus of vriend? Samen zeilen is nog veel leuker tenslotte!

Alle informatie vind je op www.zvnoordwijk.nl/opleiding/ Wil je eerst een keer proberen of het iets voor jou is?

Stuur dan een mail naar cwo-jeugd@zvnoordwijk.nl en we nodigen je uit voor een gratis proefles.

Meer berichten